Európa élmezőnyében a Somogyi Hírlap csapata

Vissza

Az első nap halászlé, másnap vaddisznópörkölt főtt a bográcsokban

Az első nap halászlé, másnap vaddisznópörkölt főtt a bográcsokban

Sümegen tartották a Papp Laci kedvenc ételeinek elkészítésében vetélkedő médiacsapatok Európa-bajnokságát. A húsz – közte több külföldi együttes – mezőnyében a Magyar Rádió 1 diadalmaskodott, a Somogyi Hírlap Berdár Valéria , Czene Attila összetételű csapatának főztjeit sokan kóstolták, és dicsérték.

A jó hangulatról a Servus pálinkát gyártó cég is gondoskodott, akinek marketing vezetője, Ombódi Kata azt mondta: a Servus eredetileg azt jelenti: Alá szolgája. S e filozófia jegyében szolgálják ki kóstolóikat.
A háromszoros olimpiai bajnok Papp László fia, ifjabb Papp László elismeréssel szólt a rendezvényről és Sümegről. A Püspöki Palota kertjében állították föl a bográcsokat, amiben az első nap halászlé, másnap pedig vaddisznópörkölt főtt. Közben a társaságnak – akik selejtezőkön át küzdhették magukat az Eb-döntőre, s volt köztük, horvát, szerb és bosnyák nemzetiségű is – megmutatták a gyönyörű Sümeget és a város környékét. Mindebben a Magyar Turizmus Zrt., a palota kezelője és a Kisfaludy Sándor Művelődési Ház és Könyvtár vezetése segítette leginkább Balogh Tamás főszervezőt.

Forrás: